In afara faptului ca a fost cel mai bun jucator de pe teren, Banel Nicolita (nr. 16) a oferit o noua mostra de fair-play in repriza a doua, cand din tribuna intai a stadionului a zburat spre el o sticla cu apa. Banca Stelei i-a cerut insistent mijloc
In afara faptului ca a fost cel mai bun jucator de pe teren, Banel Nicolita (nr. 16) a oferit o noua mostra de fair-play in repriza a doua, cand din tribuna intai a stadionului a zburat spre el o sticla cu apa. Banca Stelei i-a cerut insistent mijlocasului sa-i atraga atentia arbitrului, insa acesta a rezolvat elegant situatia, aruncand sticla in afara terenului. "Nu ne-ar fi incalzit cu ceva o suspendare a Rapidului. Suntem romani, nu asta era scopul nostru, sa facem rau Rapidului si chiar cred ca nu a fost vreun jucator tinta acelui obiect. A fost dupa o ratare a lor si cineva a aruncat la nervi. A fost un gest izolat", a comentat Olaroiu. Banel Nicolita a evitat si anul trecut sa provoace probleme Timisoarei, refuzand sa recunoasca in fata Comisiei de disciplina ca a fost injurat si facut tigan de catre suporterii lui Poli. Pentru gesturi de acest gen, Banel Nicolita isi merita din plin titlul de ambasador al luptei impotriva discriminarii, mai ales ca la final el nu a ezitat sa-i felicite pe suporteri pentru comportamentul lor la acest meci. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.