Analiza contenstatiilor formulate de AFC Rapid, Ioan Becali si Gica Popescu (foto), referitoare la hotararea Comisiei pentru acordarea licentei agentilor de jucatori, a fost amanata pentru urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv al FRF, astfel inca
Analiza contenstatiilor formulate de AFC Rapid, Ioan Becali si Gica Popescu (foto), referitoare la hotararea Comisiei pentru acordarea licentei agentilor de jucatori, a fost amanata pentru urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv al FRF, astfel incat membrii acesteia sa aiba timp sa studieze documentele din "cazul Bratu". Conform unui document remis de Galatasaray la FIFA, in care sunt prezentate platile facute de gruparea turca pentru transferul lui Bratu, fostul presedinte al FC Dinamo, Ioan Becali, a primit suma de 500.000 de dolari, iar Gheorghe Popescu un milion de dolari. De asemenea, Popescu a mai primit, in numele clubului Rapid, 600.000 de dolari. Direct in contul Rapidului au fost virati 630.000 de dolari, iar gruparea Tractorul Brasov, unde a fost format Bratu, a incasat aproape 20.000 de dolari, reprezentand indemnizatia de solidaritate. Se pare ca singurii bani intrati in contul Rapidului din transferul lui Bratu sunt cei 630.000 de dolari. FRF a deschis o ancheta in legatura cu sumele de bani incasate in urma transferului lui Florin Bratu de la FC Rapid la Galatasaray Istanbul. In urma acesteia, Ioan Becali si Gheorghe Popescu au fost amendati de Comisia pentru acordarea licentei agentilor de jucatori din cadrul FRF cu cate 40.000 de dolari, iar FC Rapid cu 20.000 de dolari. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.