Un barbat care a ucis cel putin trei persoane a fost capturat, in urma cu doua zile, de politistii constanteni care nu exclud insa ca numarul persoanelor omorate de catre acesta sa fie mai mare. Seful IPJ Constanta, comisar sef Victor Popescu, a decl
Un barbat care a ucis cel putin trei persoane a fost capturat, in urma cu doua zile, de politistii constanteni care nu exclud insa ca numarul persoanelor omorate de catre acesta sa fie mai mare. Seful IPJ Constanta, comisar sef Victor Popescu, a declarat, citat de Mediafax, ca barbatul a fost prins dupa ce, miercuri, o femeie din Constanta a reclamat disparitia fiului sau, Arun Omer, in varsta de 26 ani. Tanarul ar fi plecat de acasa marti dimineata cu o masina Mercedes, cu scopul de a o vinde, dar nu s-a mai intors la domiciliu, telefoanele sale mobile fiind inchise. Politistii au gasit, miercuri, masina in trafic, in ea aflandu-se Stefan Remus Chiper, de 30 de ani, si Lacramioara I., de 36 de ani, din Mangalia, femeie pe numele careia ucigasul intocmise in fals o factura de vanzare-cumparare a autovehiculului. Politistii au gasit in autoturism actele masinii, dar si cartea de identitate si pasaportul lui Omer Arun.
Proprietari de masini de lux
Cele doua persoane au fost conduse la sediul Sectiei 2 Politie pentru cercetari. Stefan Remus Chiper a recunoscut, in fata anchetatorilor, ca a ucis trei persoane ale caror cadavre le-a aruncat in Canalul Dunare-Marea Neagra, povestind pe larg cum l-a omorat pe Omer Arun. Astfel, in 28 martie, Omer Arun a vrut sa-i vanda lui Chiper un autoturism marca Mercedes. Tanarul a fost atras intr-un apartament din Constanta inchiriat de asasin, unde a fost ucis, criminalul lovindu-l in cap cu un ciocan. Cadavrul lui Omer a fost gasit, ieri dupa-amiaza, in apele Canalului Dunare-Marea Neagra.
De asemenea, anchetatorii au stabilit ca in acelasi apartament si in acelasi mod Remus Chiper l-a ucis, in luna decembrie, si pe Patru Neagu, de la care cumparase o masina. Actele tranzactiei au fost incheiate pe numele lui Adrian Barbulescu, pe care apoi Chiper l-a otravit prin turnarea de furadan in suc. Cadavrele celor doi au fost apoi aruncate in Canalul Dunare-Marea Neagra, trupul lui Barbulescu fiind gasit de politisti. In aceste conditii, nu este exclus ca Remus Stefan Chiper sa fi intentionat sa o ucida si pe femeia care acceptase ca in numele ei sa se faca tranzactia in cazul lui Omer Arun. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.