Crearea serviciilor, organizatia bazata pe IP si Romania conectata sunt teme actuale ale industriei IT&C care vor fi abordate la cea de-a patra editie a Cisco Expo, eveniment organizat, la Bucuresti, de Cisco Systems Romania pe 11-12 aprilie 2006. Ed
Crearea serviciilor, organizatia bazata pe IP si Romania conectata sunt teme actuale ale industriei IT&C care vor fi abordate la cea de-a patra editie a Cisco Expo, eveniment organizat, la Bucuresti, de Cisco Systems Romania pe 11-12 aprilie 2006. Editia din acest an este organizata cu motto-ul "Release the Power of the Network".
Cisco Expo este dedicat managerilor de companii si specialistilor IT, reprezentantilor canalelor de vanzari, managerilor de sisteme informatice si administratorilor de retele de companii, precum si reprezentantilor administratiei publice si ai institutiilor educationale. La eveniment sunt asteptati peste 700 de participanti din companii de toate dimensiunile. Cisco Expo cuprinde 50 de sesiuni plenare si paralele, in cadrul carora vor sustine prezentari experti din Europa si Romania, reprezentanti ai Cisco Systems Romania, precum si experti ai celor 14 companii partenere ale Cisco Expo. "Cisco Expo este deja un eveniment de referinta al industriei IT&C din Romania. Cei mai importanti jucatori din domeniu aduc in discutie subiecte de interes pentru intreg mediul de afaceri, deoarece tehnologia de comunicatii este astazi indispensabila pentru dezvoltarea organizatiilor si pentru sporirea productivitatii", a spus Bogdan Constantinescu, Country Manager Cisco Systems Romania si Republica Moldova.
In cele doua zile ale evenimentului, expertii Cisco si ai companiilor partenere vor examina mediul de afaceri in continua schimbare, tendintele actuale ale pietei si modalitatile prin care noile tehnologii influenteaza afacerile si viata cotidiana. Vor fi prezentate, de asemenea, studii de caz cu implementari de solutii Cisco in companii din Romania si din Europa, precum si felul in care Cisco foloseste propria tehnologie pentru a-si spori productivitatea si capacitatea de reactie rapida la solicitarile clientilor.
De asemenea, Cisco Expo gazduieste o expozitie permanenta in cadrul careia vor fi prezentate echipamente si demonstratii tehnice de solutii si tehnologii Cisco realizate de partenerii acestei editii. Cisco Systems organizeaza anual Cisco Expo in peste 20 de tari, oferind participantilor posibilitatea de a acumula noi cunostinte in domeniul celor mai recente tehnologii si solutii de afaceri dezvoltate in sprijinul companiilor, intreprinderilor mici si mijlocii si organizatiilor de dimensiuni mari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.