Organizatia clujeana de tineret a PPCD a protestat ieri in fata sediului local al PD, manifestandu-si astfel nemultumirea fata de faptul ca Ticu Dumitrescu nu a fost ales presedinte al Colegiului CNSAS. Tinerii TCD Cluj au intrat in cladirea PD si i-
Organizatia clujeana de tineret a PPCD a protestat ieri in fata sediului local al PD, manifestandu-si astfel nemultumirea fata de faptul ca Ticu Dumitrescu nu a fost ales presedinte al Colegiului CNSAS. Tinerii TCD Cluj au intrat in cladirea PD si i-au lasat liderului democrat, care se afla la Roma, un cadou ambalat intr-o cutie rosie in care se aflau o secera si un ciocan. Langa acestea au mai lasat si o scrisoare deschisa in care se adreseaza liderului PD cu apelativul de "tovarase Emil Boc". "Cu ajutorul secerii veti putea secera fostii securisti cu exceptia celor agreati de dumneavoastra si, in acelasi timp, le veti putea reaminti cine sunteti celor care au uitat adevarata voastra vocatie de continuatori ai FSN si, implicit, ai PCR. Iar cu ciocanul sa-i distrugeti pe cei care vor deconspirarea fostei Securitati", a scris presedintele TCD Cluj, Leonard Horvath, intr-o scrisoare adresata liderului PD. Horvath a mai spus, citat de Rompres, ca tinerii TCD ii vor cere presedintelui PPCD, Gheorghe Ciuhandu, sa relateze despre situatia din CNSAS presedintelui PPE. PPCD are statut de membru asociat al PPE, iar PD de observator. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.