PPCD a solicitat ieri, presedintelui, Guvernului si partidelor parlamentare sa faca tot ce este posibil pentru ca Ticu Dumitrescu "sa obtina calitatea de presedinte al CNSAS. Intr-un comunicat semnat de liderul Gheorghe Ciuhandu, PPCD face apel catre
PPCD a solicitat ieri, presedintelui, Guvernului si partidelor parlamentare sa faca tot ce este posibil pentru ca Ticu Dumitrescu "sa obtina calitatea de presedinte al CNSAS. Intr-un comunicat semnat de liderul Gheorghe Ciuhandu, PPCD face apel catre toti membrii si simpatizantii sai, precum si catre toti cetatenii dornici de promovarea unei adevarate reforme morale, sa-l sustina prin semnaturile lor pe Constantin Ticu Dumitrescu pentru obtinerea functiei de presedinte al CNSAS. Astfel, PPCD a deschis liste de semnaturi la toate sediile organizatiilor judetene sau municipale, iar cei care doresc sa adere la aceasta actiune pot folosi si site-ul partidului, la adresa: www.ppcd.ro. Potrivit sursei citate, PPCD considera ca Ticu Dumitrescu este indreptatit moral sa ocupe functia de presedinte al CNSAS, in calitatea pe care si-a asumat-o, de initiator al Legii care-i poarta numele. "Romania, ca tara membra a NATO, ca tara care se pregateste sa intre in constelatia statelor europene, trebuie sa-i cunoasca pe toti cei care au initiat sau au fost complici la crimele, torturile, intemnitarea si persecutarea a sute de mii de romani", se mai arata in comunicatul PPCD. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.