Directorul general al Otelului, Marius Stan, a declarat ieri ca un rezultat de egalitate in meciul cu Steaua (duminica, la Galati, ora 16) ar fi echivalent cu o victorie. "Trebuie sa fim realisti si sa ramanem cu picioarele pe pamant. Un meci egal cu
Directorul general al Otelului, Marius Stan, a declarat ieri ca un rezultat de egalitate in meciul cu Steaua (duminica, la Galati, ora 16) ar fi echivalent cu o victorie. "Trebuie sa fim realisti si sa ramanem cu picioarele pe pamant. Un meci egal cu Steaua este echivalent cu o victorie. Steaua este Steaua si nu poate fi batuta doar cu entuziasmul. Conteaza mult si starea lor de spirit dupa meciul cu Rapid, dar lotul le permite sa joace la victorie oriunde" a spus Stan. Oficialul galatean i-a atentionat pe spectatori ca vor fi filmati cu camerele de supraveghere si vor suporta consecintele legii in cazul in care vor avea un comportament neadecvat. "Camerele de luat vederi vizualizeaza tot, inclusiv indivizii care stau la balcoanele blocurilor din jur. De asemenea, sunt filmate si portile de la intrare, asa ca speculantii vor avea probleme. Acoperim fiecare coltisor din tribuna, iar turbulentii vor fi foarte usor identificati", a precizat Stan. Antrenorul Otelului, Petre Grigoras, a declarat ca echipa sa va juca la victorie, desi un rezultat de egalitate il va multumi. "Am declarat saptamana trecuta ca jocul cu FCM Bacau a fost pentru noi finala campionatului. Ei bine, v-am mintit! Finala este meciul cu Steaua", a spus Grigoras. Otelul nu a mai castigat un meci pe teren propriu din luna mai a anului trecut. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.