Reprezentativa de hochei pe gheata a Romaniei a obtinut ieri a treia victorie consecutiva in cadrul grupei A din divizia secunda a Campionatului Mondial, "tricolorii" antrenati de Daniel Herlea spulberand selectionata Spaniei, cu 16-3 (6-0, 5-0, 5-3)
Reprezentativa de hochei pe gheata a Romaniei a obtinut ieri a treia victorie consecutiva in cadrul grupei A din divizia secunda a Campionatului Mondial, "tricolorii" antrenati de Daniel Herlea spulberand selectionata Spaniei, cu 16-3 (6-0, 5-0, 5-3). Desfasurata intr-un anonimat total, in tribunele "Palatului Sporturilor de Iarna" din Sofia fiind prezenti doar 50 de spectatori, partida a fost dominata cu autoritate de romani, primul gol al ibericilor fiind marcat abia cu patru minute inainte de fluierul final. Conform statisticii oficiale, cei mai pragmatici jucatori ai echipei noastre au fost Levente Elekes (5), Ervin Moldovan (3) si Catalin Geru (2), pe lista marcatorilor trecandu-si numele si alti sase romani. In urma acestui nou succes, Romania conduce in clasament, cu 6 puncte si un golaveraj impresionant, +31, dar meciul decisiv pentru calificarea in esalonul superior se va disputa maine seara, de la ora 19, cu Bulgaria. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.