Lyon si AC Milan au terminat la egalitate miercuri seara, in prima mansa a sferturilor de finala din UEFA Champions League, rezultatul de 0-0 fiind considerat "nelipsit de logica si interesant in vederea returului" de catre Gerard Houllier, antrenoru
Lyon si AC Milan au terminat la egalitate miercuri seara, in prima mansa a sferturilor de finala din UEFA Champions League, rezultatul de 0-0 fiind considerat "nelipsit de logica si interesant in vederea returului" de catre Gerard Houllier, antrenorul campioanei Frantei. "In Italia vom fi mai buni din punct de vedere ofensiv", a spus Houllier dupa meci, adaugand ca "Lyon a respectat prea mult pe AC Milan". Presedintele cubului francez, Jean-Michel Aulas, s-a declarat multumit de rezultat. "Nu numai ca este un rezultat bun, dar raspunde si dorintei lui Houllier de a nu primi goluri pentru a nu ne periclita sansele. Suntem convinsi in continuare ca avem sanse de calificare", a spus Aulas. De partea cealalta, Carlo Ancelotti, antrenorul lui AC Milan, a declarat ca rezultatul de 0-0 este foarte periculos. "Vom juca acasa calificarea, insa vom avea avantajul stadionului nostru si al publicului", a spus Ancelotti. "Lyon este o echipa foarte puternica si bine organizata, care joaca mereu in atac. Este dificil sa ai ocazii. Noi am avut, pacat ca nu am inscris", a adaugat Ancelotti * In celalalt meci al serii, Inter Milano a trecut pe "San Siro" cu 2-1 de CF Villarreal, revenind de la 0-1. Antrenorul lui Inter, Roberto Mancini, a declarat ca echipa sa a facut un meci excelent. "Sunt multumit de acest rezultat, mai ales pentru ca am primit un gol chiar la inceputul meciului. Insa am reactionat perfect si am facut un meci excelent. Cu putina sansa am fi putut marca si al treilea gol, care ne-ar fi usurat misiunea in meciul retur", a spus Mancini. In schimb, antrenorul lui Villarreal, Manuel Pellegrini, s-a declarat optimist in vederea partidei retur. "Inter este, insa, o echipa foarte puternica si cu o capacitate mare de a strica jocul adversarilor", a mai spus Pellegrini, care acuza ca Inter a marcat din ofsaid al doilea gol. (MIG)
Rezultate si marcatori
- marti*
BENFICA LISABONA - FC BARCELONA 0-0
ARSENAL LONDRA - JUVENTUS TORINO 2-0 (1-0)
Fabregas 40, Henry 69
* returul se joaca pe 5 aprilie
- miercuri*
OLYMPIQUE LYON - AC MILAN 0-0
INTER MILANO - CF VILLARREAL 2-1 (1-1)
Adriano 7, Martins 54 / Forlan 1
* returul se joaca pe 4 aprilie


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.