Fostul international Adrian Ilie a trecut examenul sustinut ieri, la Casa Fotbalului, pentru acordarea licentei de agent de jucatori, informeaza Federatia Romana de Fotbal. La examen, care a constat intr-un test-grila cu 20 de intrebari, 15 formulate
Fostul international Adrian Ilie a trecut examenul sustinut ieri, la Casa Fotbalului, pentru acordarea licentei de agent de jucatori, informeaza Federatia Romana de Fotbal. La examen, care a constat intr-un test-grila cu 20 de intrebari, 15 formulate de FIFA si cinci de FRF, s-au prezentat 13 candidati acceptati de FRF, in urma corectarii lucrarilor fiind declarati admisi sapte dintre ei: Adrian Ilie, Tiberiu Alexandrescu, Hristu Mihale, Marin Mitran, Romi Trifan, Mugur Stancu si Cristian Morosan. Ei vor primi licenta de agent de jucatori in momentul in care vor prezenta la FRF polita de raspundere profesionala. Fiecare dintre intrebarile examenului a fost cotata de la 1 la 3 puncte, punctajul maxim fiind de 40 de puncte, iar cel minim, pentru a fi declarat admis, 26 puncte. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.