Formatia Phoenix va concerta, sambata, la Petrosani, in cadrul turneului de prezentare pe care membrii formatiei il au pentru promovarea albumului "Baba Novak", informeaza Mediafax. Membrii formatiei Phoenix au acceptat sa concerteze si la Petrosani
Formatia Phoenix va concerta, sambata, la Petrosani, in cadrul turneului de prezentare pe care membrii formatiei il au pentru promovarea albumului "Baba Novak", informeaza Mediafax. Membrii formatiei Phoenix au acceptat sa concerteze si la Petrosani pentru ca doi din membrii trupei, Cristi Gram si Ioszef Kappl, sunt din Valea Jiului. Directorul Casei de Cultura din Petrosani, Mia Albescu, a declarat, miercuri, ca acesta este evenimentul anului la Petrosani, asteptat atat de tineri, cat si de cei care au crescut pe muzica acestei formatii. Un bilet la acest spectacol costa 30 de lei, iar pana acum au fost vandute sute de bilete. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.