Aproximativ 70 de pensionari damboviteni au pichetat ieri sediul Prefecturii Dambovita, protestand fata de conditiile in care traieste aceasta categorie sociala, potrivit Mediafax. Florian Tantu, presedintele Asociatiei Pensionarilor CFR Feroviarul D
Aproximativ 70 de pensionari damboviteni au pichetat ieri sediul Prefecturii Dambovita, protestand fata de conditiile in care traieste aceasta categorie sociala, potrivit Mediafax. Florian Tantu, presedintele Asociatiei Pensionarilor CFR Feroviarul Dambovita, a afirmat ca pensionarii cer majorarea pensiilor cu 15% din fondul de privatizare al BCR, reducerea TVA la 10% pentru produsele alimentare de baza si servicii, asigurarea de fonduri banesti unitatilor medicale pentru asistenta medicala si medicamente compensate si gratuite. O delegatie a pensionarilor a inmanat lista de revendicari prefectului judetului Dambovita, Aurelian Popa, care a stat de vorba cu cei cinci reprezentanti ai varstnicilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.