Judecatorii instantei supreme vor lua in discutie, astazi, recursul omului de afaceri Omar Hayssam impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti de a-i mentine starea de arest preventiv, in dosarul privind acte de terorism. Curtea de Apel Bucuresti a h
Judecatorii instantei supreme vor lua in discutie, astazi, recursul omului de afaceri Omar Hayssam impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti de a-i mentine starea de arest preventiv, in dosarul privind acte de terorism. Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, in 22 martie, mentinerea starii de arest preventiv a lui Omar Hayssam - operat recent de cancer la colon. Mandatul de arestare preventiva din dosarul in care sirianul este acuzat de comiterea unor acte de terorism este singurul care mai exista pe numele acestuia, celalalt mandat de arestare, din dosarul "Foresta Nehoiu", fiind revocat in urma cu trei saptamani. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.