Unitatile centrale si teritoriale ale Politiei Romane vor functiona, din 3 aprilie, dupa un nou program de lucru, organizat dupa modelul institutiilor din Uniunea Europeana. Unitatile vor avea program intre 8.30 si 17.30, reprezentand perioada optima
Unitatile centrale si teritoriale ale Politiei Romane vor functiona, din 3 aprilie, dupa un nou program de lucru, organizat dupa modelul institutiilor din Uniunea Europeana. Unitatile vor avea program intre 8.30 si 17.30, reprezentand perioada optima dintr-o zi de lucru pentru desfasurarea activitatilor, similara cu a celorlalte institutii cu care politistii intra in contact si cea din statele Uniunii Europene. Totodata, politistii vor avea pauza de masa, intre orele 12.30 si 13.30. In ceea ce priveste structurile operative, acestea isi vor adapta programul de lucru astfel incat sa nu fie afectata capacitatea de actiune si sa se asigure indeplinirea atributiilor legale in orice moment. De asemenea, activitatile de relatii publice si relatii cu publicul nu vor fi afectate de noul program de lucru, sens in care politistii din aceste structuri vor raspunde, in continuare, tuturor solicitarilor din partea cetatenilor. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.