Cadavrul unui barbat de varsta mijlocie a fost scos, ieri, din lacul IOR 2 din Bucuresti, in acest caz o echipa complexa incepand investigatiile. Barbatul avea banda adeziva la maini, la picioare, pe cap si in jurul corpului. Corpul necunoscutului, i
Cadavrul unui barbat de varsta mijlocie a fost scos, ieri, din lacul IOR 2 din Bucuresti, in acest caz o echipa complexa incepand investigatiile. Barbatul avea banda adeziva la maini, la picioare, pe cap si in jurul corpului. Corpul necunoscutului, iesit la suprafata apei spre coada lacului, a fost observat de mai multe persoane care au anuntat autoritatile. Barbatul, care era imbracat cu o geaca albastra, blue-geans si pantofi sport, iar pe cap avea o caciula, nu prezenta urme evidente de violenta.
La fata locului a sosit, mai intai, echipa de scafandri a pompierilor, care a scos cadavrul din apa. Dupa ce militarii au observat benzile de schotch, au anuntat politia despre acest caz. Ancheta a fost inceputa de catre un procuror al Parchetului Tribunalului Bucuresti si politisti de la Serviciul Omoruri. Primele indicii conduc spre ipoteza ca persoana scoasa din lac ar fi un om fara adapost. Cadavrul barbatului a fost dus la INML, cauza mortii urmand sa fie stabilita de medicii legisti. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.