Juventus Torino, cu Adrian Mutu titular, a fost invinsa marti seara, in deplasare, scor 0-2 (0-0) cu Arsenal Londra, in prima mansa a sferturilor de finala ale UEFA Champions League. Golurile echipei engleze au fost reusite de Fabregas (40) si Henry
Juventus Torino, cu Adrian Mutu titular, a fost invinsa marti seara, in deplasare, scor 0-2 (0-0) cu Arsenal Londra, in prima mansa a sferturilor de finala ale UEFA Champions League. Golurile echipei engleze au fost reusite de Fabregas (40) si Henry (69). Adrian Mutu a evoluat pana in minutul 72, cand a fost inlocuit de Chiellini. Internationalul roman a fost considerat de cotidianul "Il Tempo" cel mai slab jucator al partidei. Sursa citata l-a notat pe internationalul roman cu 4, in timp ce portarul Gianluigi Buffon a fost considerat cel mai bun jucator al torinezilor, primind nota 7. Site-urile "tgcom.it" si "calcioblog.it" i-au acordat nota 4,5 lui Mutu, la fel ca si coechipierilor sai Jonathan Zebina si David Trezeguet, in timp ce Mauro German Camoranesi si Zlatan Ibrahimovic au fost notati cu 4. Camoranesi a fost eliminat in minutul 87, pentru doua cartonase galbene, italienii ramanand in noua jucatori dupa ce si Zebina a primit al doilea galben in minutul 89. In celalalt meci disputat in prima mansa a "sferturilor" Ligii Campionilor, Benfica Lisabona a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0 cu FC Barcelonei. Returul celor doua partide se joaca miercuri, 5 aprilie. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.