Presedintele PSD Bacau Viorel Hrebenciuc a sustinut ieri ca Adrian Nastase a gresit atunci cand a invitat presa sa ii viziteze casa dupa ce parlamentarii decisesera sa nu aprobe perchezitia solicitata de procurorii anticoruptie. Aceasta a fost "una d
Presedintele PSD Bacau Viorel Hrebenciuc a sustinut ieri ca Adrian Nastase a gresit atunci cand a invitat presa sa ii viziteze casa dupa ce parlamentarii decisesera sa nu aprobe perchezitia solicitata de procurorii anticoruptie. Aceasta a fost "una din greselile" lui Nastase pentru ca "a creat tulburari inutile in randurile organizatiilor partidului din teritoriu", a insistat Hrebenciuc, citat de Rompres. "S-a constatat clar ca decizia lui Nastase de a-si arata casa intregii tari a facut inutil si neavenit demersul conducerii PSD pentru a raspunde, in fond, tocmai unei dorinte exprimate chiar de Adrian Nastase, aceea de a-i apara demnitatea", a precizat liderul PSD. El a marturisit ca PSD i-a cerut lui Nastase demisia din functia detinuta in partid deoarece fostul presedinte al Camerei "a a facut o conferinta de presa, a doua zi dupa votul din Parlament, in care a dat indicatii procurorilor cum sa actioneze in dosarul lui, lucru anormal". In privinta speculatiilor privind intentia lui Nastase de a trece la PC, Hrebenciuc a afirmat ca "Voiculescu nu a mai considerat atragator subiectul dupa ce s-a convins ca Nastase ar fi fost urmat doar de doi-trei parlamentari si nu de cinci organizatii judetene asa cum credea initial". (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.