Cei doi elefanti din fosta gradina zoologica privata a lui Josip Broz Tito, fondatorul fostei Iugoslavii, vor avea ce manca in cursul acestui an gratie donatiei facute de cel mai bun tenisman croat, Ivan Ljubicic. "Ivan Ljubicic si sotia sa Aida au d
Cei doi elefanti din fosta gradina zoologica privata a lui Josip Broz Tito, fondatorul fostei Iugoslavii, vor avea ce manca in cursul acestui an gratie donatiei facute de cel mai bun tenisman croat, Ivan Ljubicic. "Ivan Ljubicic si sotia sa Aida au donat o suma de bani in contul Parcului national pentru a ne ajuta sa le cumparam elefantilor de mancare", a declarat purtatoarea de cuvant a institutiei Morena Milevoj. Ea a mai precizat ca sportivul croat a dorit ca suma donata sa ramana secreta. Cei doi elefanti, Sonia si Lanka, care i-au fost facuti cadou lui Tito de fostul premier indian, Indira Gandhi, traiesc, alaturi de alte animale exotice, de peste 30 de ani in insula Brijuni, locul de vilegiatura al coducatorilor comunisti iugoslavi situat in nordul coastei adriatice. Morena Milevoj a explicat ca Ljubicic, numarul sase mondial, si sotia sa isi petrec de aproximativ trei ani de zile vacantele in aceasta insula, fiind deosebit de atasati de animalele de acolo. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.