Un american a adus la Politie o geanta marca Louis Vuitton, gasita pe o banca in parcul Sausalito, in apropiere de San Francisco. Fara sa stie, John Suhrhoff (foto) a facut un gest extrem de "valoros" pentru ca in geanta cu care el fugise la Politie
Un american a adus la Politie o geanta marca Louis Vuitton, gasita pe o banca in parcul Sausalito, in apropiere de San Francisco. Fara sa stie, John Suhrhoff (foto) a facut un gest extrem de "valoros" pentru ca in geanta cu care el fugise la Politie se aflau bijuterii in valoare de un milion de dolari (aproximativ 830.000 euro). Conform inventarului facut de politia din Sausalito, in geanta se afla un inel cu diamant de 12 carate, bijuterii cu perle si smaralde, un ceas Cartier si aproximativ 500 de dolari. Bravul John Suhrhoff a declarat ulterior ca stia exact ce se afla in geanta cu pricina, dar a crezut ca este vorba despre falsuri, nu de bijuterii autentice. "Toti oamenii pe care ii cunosc ar fi facut exact acelasi lucru", a precizat barbatul in varsta de 56 de ani. "Sunt bucuros ca i-am fost de folos celui/celei care a pierdut-o. Nu era a mea, asa ca nu o puteam pastra, indiferent de cati bani sau cate bijuterii erau inauntru. Stiu doar ca nu imi apartinea mie, si ca cineva suferea pentru ca o pierduse", a mai spus modestul barbat. Geanta si pretiosul sau continut au fost returnate unei familii din Toronto, Canada, care venise in California pentru a asista la o nunta. Familia de canadieni a declarat cotidianului local "Marin Independent Journal" ca a mers, duminica trecuta, in parcul din Sausalito pentru a admira vederea minunata a orasului San Francisco. Shahla Ghannadian a lasat in grija sotului pretioasa geanta cu bijuteriile purtate la nunta. Odata intorsi la hotelul in care erau cazati la San Francisco, femeia si-a dat seama ca geanta nu se mai afla in posesia sotului. Au mers impreuna la Politie pentru a reclama disparitia, dar aici li s-a spus ca sunt sanse minime ca o geanta cu un asemenea continut sa mai apara vreodata. "Eu cred ca numai un om de onoare poate fi capabil de un asemenea gest. Ii suntem extrem de recunoscatori acestei persoane. Cand mama a aflat ca i-a gasit cineva geanta, a inceput sa planga in hohote, iar tata s-a pierdut cu firea, s-a emotionat si el. Se pare ca exista inca pe lumea asta oameni cinstiti", a declarat Ali Ghannadian, fiul celor doi canadieni. Nu exista informatii referitoare la o posibila recompensa materiala oferita gasitorului gentii. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.