Banca Comerciala Romana a fost desemnata, recent, "Cea mai buna banca din Romania" ("Best Emerging Market Bank in Romania"). Analistii revistei americane Global Finance, impreuna cu reputati analisti din domeniul economic, consultanti bancari si memb
Banca Comerciala Romana a fost desemnata, recent, "Cea mai buna banca din Romania" ("Best Emerging Market Bank in Romania"). Analistii revistei americane Global Finance, impreuna cu reputati analisti din domeniul economic, consultanti bancari si membri ai conducerilor unor importante corporatii internationale, au selectat cele mai bune banci din 22 de tari din centrul si estul Europei, in cadrul unui studiu complex care a vizat pietele emergente din intreaga lume. Criteriile, in urma carora au fost desemnati castigatorii, au inclus cresterea activelor, profitabilitatea, relatiile de parteneriat strategic, calitatea serviciilor furnizate clientilor, competitivitatea ofertei bancii si capacitatea de inovare a produselor si serviciilor. "Suntem onorati de aceasta noua recunoastere internationala a activitatii si pozitiei BCR ca lider al sistemului financiar-bancar romanesc, dupa decernarea, anul trecut, pentru a patra oara in ultimii sase ani, a Premiului de Excelenta pentru <> din Romania de catre revista britanica <>" a declarat Nicolae Danila, Presedinte Executiv al BCR. Revista Global Finance va publica, in numarul din mai, rezultatele studiului sau anual privind cele mai bune banci din zona central si est europeana. Ceremonia festiva de inmanare a premiului va avea loc in luna septembrie, la Singapore, cu prilejul Adunarii anuale a Bancii Mondiale si FMI.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.