Logodnica lui Tom Cruise, Katie Holmes, a fost de acord sa nasca potrivit "traditiei" scientologice si i se aminteste despre juramantul de a pastra tacerea in timpul travaliului, cu ajutorul unor semne puse peste tot in casa in care locuiesc cei doi
Logodnica lui Tom Cruise, Katie Holmes, a fost de acord sa nasca potrivit "traditiei" scientologice si i se aminteste despre juramantul de a pastra tacerea in timpul travaliului, cu ajutorul unor semne puse peste tot in casa in care locuiesc cei doi in Beverly Hills, transmite The Sun Online.
Panourile care vorbesc despre conceptia scientologica a nasterii vor fi plasate in casa, astfel incat Katie sa le vada in timp ce naste. "Fii tacut si fa ca toate miscarile fizice sa fie lente", scrie pe unul dintre panourile care au fost livrate la resedinta actorilor. Actrita Katie Holmes, in varsta de 26 de ani, va trebui sa ramana muta si nu va avea voie sa ia calmante in timpul nasterii. Panourile respective ii mai sfatuiesc si pe cei care vor asista la nastere sau care lucreaza in casa cuplului sa pastreze tacerea. Adeptii scientologiei considera ca este traumatizant pentru un copil sa isi auda mama tipand sau gemand in timpul nasterii. Dogma spune ca acest lucru ii poate provoca copilului traume psihice, care ar avea nevoie de ani buni de terapie pentru a trece peste ele. "Mentineti linistea in timpul nasterii pentru a proteja sanatatea mintala atat a mamei, cat si a copilului", a cerut creatorul cultului, scriitorul de SF L. Ron. Hubbard. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.