Cantaretul costumat in politist care facea parte din Village People, grup care facea furori la sfarsitul anilor '70, a fost arestat dupa ce fusese dat in urmarire pentru detinere de droguri si arme, au informat oficiali ai politiei, transmite Reuters
Cantaretul costumat in politist care facea parte din Village People, grup care facea furori la sfarsitul anilor '70, a fost arestat dupa ce fusese dat in urmarire pentru detinere de droguri si arme, au informat oficiali ai politiei, transmite Reuters. Victor Willis, co-autor al catorva dintre hiturile trupei, cum ar fi "In the Navy" si "YMCA", a avut o serie de conflicte cu legea dupa ce a parasit trupa in 1980 si ar putea fi condamnat la aproximativ cinci ani de inchisoare, a declarat Morley Pitt, asistentul procurorului din San Mateo, la sud de San Francisco. "Este trist ca viata lui a luat o turnura gresita ajungand intr-un moment cand este cel mai probabil ca va ajunge la inchisoare", a declarat el, precizand ca ii place cantecul "YMCA". "Nu ne place sa vedem pe cineva la inchisoare si nu ne place sa condamnam la singuratate pe cineva care are 54 de ani", a adaugat sursa citata.
Asistentul procurorului din San Mateo a spus ca Willis a fost arestat anul trecut pentru posesie de arme si cocaina, dar a disparut dupa ce a facut o intelegere cu autoritatile, in urma careia trebuia sa stea in spatele gratiilor pentru o perioada maxima de 6 luni. El a fost arestat din nou sambata, urmand sa compara marti in fata tribunalului. Pitt a precizat ca, pentru ca a fost dat in urmarire, Victor Willis risca sa fie condamnat la minimum patru ani de inchisoare pentru acuzatiile anterioare si pentru noi posibile acuzatii de detinere de droguri. "Village People" a fost una din cele mai cunoscute trupe ale erei disco, membrii sai fiind usor de retinut datorita aparitiilor in costume exotice: un muncitor in constructii, un politist, un cowboy si un motociclist imbracat cu haine de piele. De asemenea, cantecul lor, "YMCA" este melodia preferata a comunitatii gay din Statele Unite. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.