In perioada 25 martie-23 iunie, graficianul roman Dan Perjovschi este invitatul Muzeului Tate Modern din Londra, ca realizator al expozitiei-performance "The Room Drawing" ("Desenul de camera"). Schitate direct pe peretii muzeului, desenele lui Perjo
In perioada 25 martie-23 iunie, graficianul roman Dan Perjovschi este invitatul Muzeului Tate Modern din Londra, ca realizator al expozitiei-performance "The Room Drawing" ("Desenul de camera"). Schitate direct pe peretii muzeului, desenele lui Perjovschi merg pe linia sa obisnuita: simple, ironice, percutante, tratand teme sociale si politice, persiflate intr-o maniera invecinata cu caricatura. Alta referinta invocata in legatura cu arta sa este aceea a benzilor desenate pe subiecte politice. De asta data, cercetarile sale pentru expozitia "The Room Drawing" au inclus interviuri cu membrii staffului si ai consiliului muzeului. (C.I.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.