Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica, s-a declarat total nemultumit de rezultatele inregistrate, in weekend, de gimnastii romani la Cupa Mondiala de la Cottbus, adaugand si ca tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, poate face ori
Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica, s-a declarat total nemultumit de rezultatele inregistrate, in weekend, de gimnastii romani la Cupa Mondiala de la Cottbus, adaugand si ca tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, poate face orice in timpul exercitiilor sale, dar nu sa cada de pe barna! Extrem de suparat pe rezultatele modeste obtinute de tricolori cu doar o luna inaintea Campionatelor Europene din Grecia, programate sa se desfasoare in perioadele 27-30 aprilie, la feminin, si 4-7 mai, la masculin, presedintele FRG a tras, ieri dimineata, un semnal de alarma. "Ponor are voie orice la exercitii, dar nu sa cada de pe barna, care este aparatul ei favorit. Cred ca inca nu s-a acomodat cu schimbarile din exercitii si sper sa corecteze totul pana la Europene", a spus Stoica, adaugand ca nu este multumit nici de evolutia campioanei mondiale de junioare, Steliana Nistor. "Nici de Nistor nu sunt prea multumit, dar aici cred ca trebuie sa intervina si stiinta antrenorilor de a crea un echilibru intre dificultatea exercitiilor si maiestria executiei", a mai punctat presedintele FRG, dupa care a tinut sa precizeze ca singurul semnal pozitiv a venit din partea lui Daniel Popescu, care a obtinut cea mai mare nota in calificari la cal cu manere. Totodata, Adrian Stoica s-a mai aratat nemultumit si de confruntarile de la distanta dintre Catalina Ponor si antrenorul Matei Stanei, pe de o parte, si tehnicianul lotului feminin de la Deva, Nicolae Forminte, pe de alta parte. "Am sa vorbesc cu amandoi antrenorii. Trebuie sa inceteze cu intepaturile, pentru ca nici unul nu va face echipa Romaniei pentru Europene. Componenta lotului va fi stabilita de FRG, cu specialistii ei. Nu avem nevoie de conflicte artificiale si scandaluri. Atmosfera a fost buna in ultima vreme si trebuie sa-si vada fiecare de treaba lui. Adica antrenorii sa antreneze, iar gimnastii sa aiba executii de note mari", a declarat Stoica. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.