Subsidiara est-europeana a Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG a depasit 10 milioane de clienti, transmite un comunicat al bancii. Aceasta cifra reprezinta o dublare a numarului de clienti comparativ cu sfarsitul anului 2004 si include 3,4 milioane
Subsidiara est-europeana a Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG a depasit 10 milioane de clienti, transmite un comunicat al bancii. Aceasta cifra reprezinta o dublare a numarului de clienti comparativ cu sfarsitul anului 2004 si include 3,4 milioane de clienti ai Bancii Aval din Ucraina, achizitionata de Raiffeisen International in luna octombrie a anului trecut. La sfarsitul lui 2005, 9,7 milioane de oameni foloseau serviciile oferite de banca austriaca. Ritmul de crestere a portofoliului de clienti este de aproximativ 110.000 de persoane pe luna.
"Faptul ca 110.000 clienti din zona ECE aleg Raiffeisen in fiecare luna este un semn clar al increderii de care se bucura numele nostru in regiune", a spus Herbert Stepic, CEO al Raiffeisen International. Raiffeisen Bank Romania a depasit 2 milioane de clienti la sfarsitul lunii februarie 2006. Raiffeisen International detine cea mai importanta retea bancara din Europa Centrala si de Est, fiind prezenta prin unitati bancare si companii de leasing in 16 piete din regiune.
Reprezentantele deschise in Lituania si Republica Moldova completeaza prezenta grupului in regiune. Raiffeisen International este subsidiara Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG (RZB), care detine 70% din actiuni, restul de 30% fiind tranzactionabile. Raiffeisen International este listata la Bursa de Valori din Viena.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.