Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ieri ca urmatoarele patru etape sunt hotaratoare pentru echipa sa in lupta pentru evitarea retrogradarii. "Orice meci pe care nu-l castigam acasa se transforma intr-o mare drama. Fiecare partid
Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ieri ca urmatoarele patru etape sunt hotaratoare pentru echipa sa in lupta pentru evitarea retrogradarii. "Orice meci pe care nu-l castigam acasa se transforma intr-o mare drama. Fiecare partida e foarte grea pentru ca va fi hotaratoare. Daca vom castiga meciurile de pe teren propriu cu Sportul, FC Arges si Farul si daca nu vom pierde cu Jiul in deplasare, atunci putem discuta de ramanerea in Divizia A. Altfel, situatia va fi dramatica. Practic jucam cu sabia la gat fiecare meci", a afirmat Porumboiu.
Oficialul vasluian i-a laudat pe jucatorii Sportului Studentesc, adversarii formatiei conduse de Mircea Rednic (foto) in meciul de vineri, din cadrul etapei a XIX-a a Diviziei A. "Sportul joaca cu placere si incantare, chiar daca sunt niste copii cu contracte si prime de joc foarte mici", a precizat finantatorul moldovenilor. Adrian Porumboiu considera ca FC Vaslui e urmarita de ghinion, pentru ca in majoritatea partidelor din Divizia A a primit goluri intre minutele 74 si 76. "E ceva de care trebuie sa scapam. Daca s-ar putea scoate aceste minute din jocurile pe care le-am disputat, am fi avut acum puncte suficiente pentru a fi la mijlocul clasamentului. E o statistica sumbra care se rasfrange asupra jucatorilor nostri", a adaugat Porumboiu. Finantatorul sustine ca sapte jucatori care au parasit echipa au si acum contracte in vigoare cu FC Vaslui. "Drept dovada valoarea lor, v-as intreba unde joaca ei acum? Se duc cu cortul sa dea probe si pe urma nu mai intreaba nimeni de ei. Lista este foarte mare si nu vreau sa-i enumar pentru ca se stiu foarte bine", a spus Porumboiu. Singurul jucator amintit de oficialul vasluian este portarul sarb Dejan Pesici, despre care a spus ca "probabil este printr-o armata de mercenari si trage cu tunul prin Irak". Printre cei care au parasit de la inceputul sezonului echipa vasluiana se numara Sabin Ilie, Claudiu Raducanu si Nana Falemi, jucatori care sustin ca au de primit bani de la finantatorul Adrian Porumboiu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.