Romexterra Bank a lansat doua noi produse de creditare din clasa Favorit. Acestea sunt adresate persoanelor fizice, pentru satisfacerea nevoilor personale sau refinantarea altor credite de consum obtinute de la alte banci/institutii financiare, info
Romexterra Bank a lansat doua noi produse de creditare din clasa Favorit. Acestea sunt adresate persoanelor fizice, pentru satisfacerea nevoilor personale sau refinantarea altor credite de consum obtinute de la alte banci/institutii financiare, informeaza un comunicat al bancii. Plafonul de creditare al produselor se ridica la 20.000 euro, respectiv 100.000 euro, iar perioada de acordare este de 10 ani, respectiv 25 de ani, a precizat Dan Mamara, director Directia Produse Retail. Creditul Favorit de 20.000 euro se acorda in lei, pe o perioada de 10 ani, fara giranti sau garantii imobiliare si fara comision/taxa pentru analiza dosarului. In plus, asigurarea de invaliditate si deces, din accidente, este oferita gratuit de banca. Dobanda pentru acest credit este de 12% pe an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.