Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, spera ca Steaua sa intre in istorie prin calificarea in semifinalele Cupei UEFA, in dauna Rapidului. "Faptul ca ti se ofera sansa de a juca o semifinala de cupa europeana dupa nu stiu cati ani - parca a fost tot Ste
Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, spera ca Steaua sa intre in istorie prin calificarea in semifinalele Cupei UEFA, in dauna Rapidului. "Faptul ca ti se ofera sansa de a juca o semifinala de cupa europeana dupa nu stiu cati ani - parca a fost tot Steaua, in '88-'89 - este un lucru extraordinar, istoric. Steaua a scris istorie de-a lungul timpului si este bine ca si aceasta echipa sa scrie o pagina. O echipa poate scrie istorie pentru prima oara, cealalta mai poate scrie inca o pagina", a declarat Olaroiu, inaintea antrenamentului de ieri dupa-amiaza. Tehnicianul stelist nu crede ca pentru Steaua poate constitui un avantaj faptul ca la Rapid sunt zece jucatori care risca sa fie suspendati pentru meciul retur din sferturi in cazul in care vor fi avertizati in prima mansa, programata joi, de la ora 20.45. "Jocul va fi decis pe teren, totul depinde de moment. Rapid are avantajul ca nu joaca Bostina", a comentat Olaroiu, care considera "putin straniu" faptul ca Steaua va trebui sa efectueze antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Rapid, pe stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu". Referitor la declaratia lui George Copos, care si-a exprimat increderea intr-o victorie a echipei sale, Olaroiu a spus: "Si Sevilla a mai spus, si Heerenveen... E bine sa spuna asa si din superstitie pentru noi. Sunt oameni care nu sunt specializati in fotbal. Isi incurajeaza echipa, dar vom vedea. Nu isi face curaj singur, transmite echipei optimism". (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.