Directorul executiv al FC Farul, Florentin Chiforeanu, a declarat ca reprezentantii Jandarmeriei nu au dorit sa permita accesul in incinta stadionului a galeriei dinamoviste, la partida FC Farul - Dinamo, scor 0-1, contand pentru etapa a 18-a Divizie
Directorul executiv al FC Farul, Florentin Chiforeanu, a declarat ca reprezentantii Jandarmeriei nu au dorit sa permita accesul in incinta stadionului a galeriei dinamoviste, la partida FC Farul - Dinamo, scor 0-1, contand pentru etapa a 18-a Diviziei A. "Au venit cu aproximativ doua ore inainte de inceperea meciului, erau ca niste hoarde. Comandantul Jandarmeriei a spus ca sunt intr-o stare de extaz si, daca ar fi dupa regulile Jandarmeriei, nu le-ar permite accesul in tribune", a spus Chiforeanu. Acesta a precizat ca reprezentantul FC Dinamo a protestat. "Oficialii clubului Dinamo au spus ca asta este galeria. Cei care au participat la sedinta tehnica s-au ratoit la jandarmi si le-au spus ca regulamentul ii obliga sa le permita accesul suporterilor in stadion", a afirmat Chiforeanu, care a refuzat sa comenteze hotararile luate de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.