Banca Comerciala Romana (BCR) pune la dispozitia clientilor, incepand de azi, inca 6 noi unitati bancare in Bucuresti. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 381 de sucursale si agentii la nivelul intregii tari, dintre care 64 de unitati in Capitala
Banca Comerciala Romana (BCR) pune la dispozitia clientilor, incepand de azi, inca 6 noi unitati bancare in Bucuresti. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 381 de sucursale si agentii la nivelul intregii tari, dintre care 64 de unitati in Capitala. "Strategia BCR de a dezvolta canalele multiple de distributie a produselor si serviciilor bancare se bucura de mult succes, deoarece am dezvoltat fiecare canal intr-un mod inovator, in concordanta cu preferintele clientilor nostri. Unitatea bancara ramane canalul preferat in Romania", a declarat Natalita Hurduc, vicepresedinte executiv al BCR. Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii ale BCR destinate in principal clientilor persoane fizice, dar si juridice: credite in lei si valuta, deschideri de conturi curente si de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.