Jorge Valdano, directorul sportiv al lui Real Madrid, a fost la un pas de moarte dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit sambata intr-un cartier din Ciudad de Mexico. Oficialul clubului spaniol a suferit numeroase fracturi la torace si are p
Jorge Valdano, directorul sportiv al lui Real Madrid, a fost la un pas de moarte dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit sambata intr-un cartier din Ciudad de Mexico. Oficialul clubului spaniol a suferit numeroase fracturi la torace si are plamanul stang perforat. O alta persoana care se afla in elicopter a decedat in cursul noptii de sambata spre duminca, din cauza unei comotii cerebrale. Potrivit medicilor de la spitalul din Ciudad de Mexico, ceilalti pasageri nu prezinta rani care sa le puna viata in pericol.
In aparatul de zbor se aflau opt persoane, iar specialistii au apreciat drept cauza a accidentului numarul mare de oameni si supraincarcarea cu combustibil a rezervorului. Valdano se afla in Mexic intr-o campanie de promovare a scolilor de fotbal in Mexic. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.