Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei, a declarat sambata, dupa meciul castigat de echipa sa, scor 1-0 cu FC Arges, ca gruparea ardeleana este acuzata pe nedrept ca ar juca meciuri strategice. "Noi am fost foarte mult acuzati, dar de multe ori Padure
Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei, a declarat sambata, dupa meciul castigat de echipa sa, scor 1-0 cu FC Arges, ca gruparea ardeleana este acuzata pe nedrept ca ar juca meciuri strategice. "Noi am fost foarte mult acuzati, dar de multe ori Padureanu este acuzat pe nedrept. Prea multe lucruri i se pun in carca si prea multe lucruri murdare care s-au facut in fotbal. Am discutat si mi-a spus multe lucruri, dar se exagereaza", a explicat Sabau. Acesta a precizat ca este nedrept ca Gloria sa fie acuzata ca aranjeaza meciuri fara sa se aduca dovezi in acest sens. "Am fost acuzati cu Dinamo, am fost acuzati la Vaslui, la meciul cu FC Arges de la ei, atunci cand ne-a dat in minutul 6 un jucator afara si am pierdut. Prea multe ni se pun in carca", a comentat Sabau, care a tinut sa precizeze ca Gloria nu a jucat nici un meci strategic de cand el a fost numit antrenor. Despre victoria cu FC Arges, Sabau a spus: "Am obtinut trei puncte foarte importante pentru noi, pentru ca o infrangere ar fi fost greu de suportat si ar fi complicat lucrurile foarte mult. Este victoria jucatorilor, ma bucur foarte mult pentru ei". (MIG)
GLORIA - FC ARGES 1-0 (0-0)
A marcat: NEGREAN (73).
Stadion: "Gloria"; spectatori: 1.500.
GLORIA: Albut - D. Matei, A. Rus, Chibulcutean, Sarmasan - Paduretu, Astilean (70 Borza), Nalati, Oncica (46 Arbanas) - Bruncevic (64 Tarnaveanu), Negrean. Antrenor: I. Sabau.
FC ARGES: Guso - Chita, Rohat, Daouda, Bazzi (75 Cr. Tanase) - Prepelita, Murgan (80 B. Stancu), Negoita - Bilasco, Costescu, Nastasie (61 Crivac). Antrenor: S. Cartu.
Cartonase galbene: Sarmasan (21) / Nastasie (35), Bilasco (67).
Au arbitrat: L. Dan - S. Caia, S. Gheorghe.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.