Rapid s-a impus cu greutate si la limita in fata lui FC National si incepe sa spere din nou la titlu. Giulestenii au fost salvati cu trei minute inainte de finalul meciului de aseara de rezerva N. Grigore, care a marcat cu capul, dupa un corner execu
Rapid s-a impus cu greutate si la limita in fata lui FC National si incepe sa spere din nou la titlu. Giulestenii au fost salvati cu trei minute inainte de finalul meciului de aseara de rezerva N. Grigore, care a marcat cu capul, dupa un corner executat pe coltul scurt de catre Badoi. Rapid a dominat prima repriza si a ratat cateva ocazii imense. D. Niculae a fost singur cu E. Nae si a tras alaturi (minutul 7), Buga a reluat cu capul pe langa poarta, din pozitie excelenta, o centrare a lui Badoi (minutul 22), iar R. Stancu s-a trezit singur cu portarul advers, dupa o lovitua libera, dar a ratat sutul. Ce-i drept, "bancarii" ar fi putut sa dea lovitura la ocazia lui Manta (minutul 19), dar D. Coman a blocat incredibil sutul din cativa metri al atacantului reactivat de FC National. Tot D. Niculae avea sa rateze si prima mare ocazie a reprizei secunde (minutul 47), cand a reluat neglijent, singur la doi metri, o centrare perfecta a lui Buga. Usor-usor, "bancarii" au echilibrat disputa din punct de vedere tactic, chiar daca rapidistii au incercat mai mult sa se apropie de gol. Doar spre final, la fel ca si in etapa trecuta, la meciul cu Steaua, FC National a indraznit mai mult, lucru care avea sa-i fie fatal, o data cu reusita lui N. Grigore. "Din nou am fost echipa care a atacat mai mult si care a avut mai multe ocazii. Am si ratat, insa golul a venit meritat, chiar daca destul de tarziu. Ii felicit pe jucatori pentru ca au dat dovada de caracter si au crezut pana la final in sansa lor", a spus dupa meci R. Lucescu, care a adaugat: "Titlul este insa departe, dar vom juca la victorie fiecare meci pentru a acumula cat mai multe puncte". De partea cealalta, italianul Bergodi, antrenorul lui FC National, s-a declarat dezamagit de golul primit in finalul partidei. "Am blocat bine Rapidul, am avut si putin noroc si am pierdut cu un gol cazut in ultimele minute. Pacat! Un egal in Giulesti ar fi insemnat mult pentru noi, mai ales ca am terminat neinvinsi meciul cu Steaua", a spus Bergodi. (MIG)
RAPID - FC NATIONAL 1-0 (0-0)
A marcat: N. GRIGORE (87).
Stadion: "Giulesti - Valentin Stanescu"; spectatori: 8.000.
RAPID: D. Coman - M. Constantin, Maftei, I. Rada - Badoi, R. Stancu (63 N. Grigore), Pancu, I. Stancu - D. Niculae, V. Moldovan (57 Burdujan), Buga (81 Vasilache). Antrenor: R. Lucescu.
FC NATIONAL: E. Nae - A. Marcu, Mehmedovic, Burca, Panc - Abiodun, Bundea (61 Herea), Shroj, M. Oprea (75 R. Iancu) - Manta (71 O. Chihaia), Griffiths. Antrenor: C. Bergodi.
Cartonase galbene: A. Marcu (39), Shroj (42), R. Iancu (77).
Au arbitrat: T. Lajos - C. Fecioru, D. Burloiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.