Adrian Mutu a declarat pentru "Sunday Mirror" ca este gata sa demonstreze in Anglia, la meciul dintre Arsenal si Juventus, din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, ca a depasit complet perioada critica parcursa dupa ce a fost de
Adrian Mutu a declarat pentru "Sunday Mirror" ca este gata sa demonstreze in Anglia, la meciul dintre Arsenal si Juventus, din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, ca a depasit complet perioada critica parcursa dupa ce a fost depistat pozitiv. "Am terminat-o cu drogurile si cluburile de noapte. Am terminat cu aventurile nocturne si cu ceea ce oamenii vedeau ca o distractie pentru mine. Sunt un nou Mutu si vreau sa devin faimos doar pentru jocul meu. Sunt gata sa demonstrez in Anglia ca am depasit complet perioada critica", a afirmat Mutu. Atacantul roman a precizat ca tehnicianul Fabio Capello l-a sustinut mult. "Dupa o perioada proasta, acesta a fost inceputul unei noi vieti pentru mine. Juventus este una dintre cele mai bune echipe din lume. Capello este un invingator si sunt fericit ca fac parte dintr-o echipa care vrea sa castige totul. El ii ajuta pe jucatori sa creasca. Este un antrenor foarte bun. Este precis in tot ceea ce face", a explicat Adrian Mutu. "Sunday Mirror" mentioneaza ca Mutu revine in Anglia, saptamana viitoare, pentru prima data dupa ce Chelsea a renuntat la serviciile sale, in urma cu 16 luni. Meciul Arsenal - Juventus se va disputa marti, de la ora 21,45, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.