Membrii Consiliului Economic si Social se vor intalni maine cu prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta probleme privind situatia economica si sociala din tara. Membrii CES au propus ca la intalnire sa se ia in discutie stadiul actual
Membrii Consiliului Economic si Social se vor intalni maine cu prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta probleme privind situatia economica si sociala din tara. Membrii CES au propus ca la intalnire sa se ia in discutie stadiul actual si perspectivele de imbunatatire a organizarii si desfasurarii dialogului social si strategia politicii energetice a Romaniei in contextul integrarii si efectele economico-sociale ale acesteia. Pe parcursul discutiei vor fi abordate si aspecte privind evolutia situatiei economico-sociale de la ultima intalnire. Participantii la aceasta intalnire sunt reprezentantii confederatiilor patronale si sindicale reprezentative la nivel national.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.