Dupa aproape 50 de ani, Ministerul Administratiei si Internelor isi reia vechiul sediu. Astfel, incepand de astazi, cea mai mare parte a personalului din Aparatul Central al Ministerului Administratiei si Internelor isi va desfasura activitatea in cl
Dupa aproape 50 de ani, Ministerul Administratiei si Internelor isi reia vechiul sediu. Astfel, incepand de astazi, cea mai mare parte a personalului din Aparatul Central al Ministerului Administratiei si Internelor isi va desfasura activitatea in cladirea din Piata Revolutiei (fostul sediu al Senatului), nr. 1 A, sector 1, vechiul sediu (din strada Mihai Voda nr. 6-8) urmand a fi ocupat de lucratori ai Inspectoratului General al Politiei Romane.
In noul sediu isi vor desfasura activitatea conducerea Ministerului Administratiei si Internelor (ministrul Administratiei si Internelor, secretari de stat, consilieri) si personalul directiilor centrale - juridic, comunicatii si informatica, relatii internationale si integrare europeana, management resurse umane, secretariat general, administratie, Corpul de control, Directia audit intern etc.
Potrivit MAI, redobandirea propriului sediu a fost posibila ca urmare a faptului ca, in luna septembrie 2005, Guvernul Romaniei a aprobat "transmiterea, cu titlu gratuit, a imobilului, teren si constructie, respectiv a Salii Omnia din administrarea Regiei Autonome <> in administrarea Ministerului Administratiei si Internelor".
Ministerul Administratiei si Internelor va ocupa aproximativ 55% din suprafata cladirii (36.421 de metri patrati), restul urmand a fi folosit de Ministerul Muncii, Ministerul Sanatatii si Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.