Un barbat care a atacat, in noaptea de vineri spre sambata, un echipaj de politie din Petrosani, a fost ranit la un picior de un glonte tras de un agent a carui viata era pusa in pericol. Incidentul a avut loc in jur de miezul noptii, in cartierul Ae
Un barbat care a atacat, in noaptea de vineri spre sambata, un echipaj de politie din Petrosani, a fost ranit la un picior de un glonte tras de un agent a carui viata era pusa in pericol. Incidentul a avut loc in jur de miezul noptii, in cartierul Aeroport, cand o patrula de politie a intervenit pentru aplanarea unui scandal in care erau implicate cinci persoane. Comandantul Politiei municipiului Petrosani, Florin Nicolae, a declarat, citat de Mediafax, ca scandalagii au devenit violenti in momentul in care cei doi politisti care formau patrula le-au solicitat sa se calmeze. Membrii grupului i-au amenintat pe oamenii legii cu cutite si topoare. "Politistii au cerut ajutor prin statie, iar cand a sosit inca o patrula, grupul a devenit extrem de violent si i-a atacat pe politisti cu cutitele si topoare. Unul dintre agenti a fost taiat la mana, in timp ce se apara de unul dintre agresori care incerca sa-l loveasca cu toporul in cap", a adaugat Florin Nicolae.
Client vechi al Politiei
Astfel, agentul principal Stefan Costache a fost nevoit, pentru a se apara pe el, dar si pe colegii sai, sa foloseasca armamentul din dotare. Comandantul Politiei municipiului Petrosani a explicat ca politistul a tras in plan vertical doua cartuse, somandu-i pe atacatori sa inceteze. Pentru ca acestia nu s-au oprit, el a tras patru cartuse, ranindu-l in picior pe Aurel Serban, unul dintre scandalagii. Barbatul ranit a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Petrosani, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, iar acum este in afara oricarui pericol. Aurel Serban este un client vechi al Politiei, recidivist, condamnat pentru omor. In luna februarie, politistii i-au intocmit inca un dosar penal pentru port ilegal de arme albe. Cazul este investigat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.