Viorel Hizo nu exclude posibilitatea de a renunta la conducerea tehnica a Pandurilor Tg. Jiu, dupa cele trei infrangeri suferite in tot atatea partide disputate in acest retur de campionat. Intrebat daca se gandeste sa demisioneze, dupa infrangerea c
Viorel Hizo nu exclude posibilitatea de a renunta la conducerea tehnica a Pandurilor Tg. Jiu, dupa cele trei infrangeri suferite in tot atatea partide disputate in acest retur de campionat. Intrebat daca se gandeste sa demisioneze, dupa infrangerea cu scorul de 0-1 suferita vineri, in deplasare, in fata Politehnicii Iasi, scor 0-1 in etapa a 18-a a Diviziei A, Hizo a raspuns: "Stau si ma gandesc daca nu cumva eu sunt ghinionist. Voi discuta in zilele urmatoare cu Marian Condescu (n.r. - presedintele clubului) in legatura cu aceste rezultate si vom lua o decizie de comun acord". Esecul de la Iasi a fost al treilea pentru Pandurii in tot atatea etape disputate in retur, dupa 0-1, in deplasare, cu FC Farul, si 0-2, pe teren propriu, cu Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.