Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, s-a declarat bucuros pentru prima victorie reusita in acest retur: "Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte castigate acasa dupa foarte mult timp. A lipsit spectacolul sportiv, dar cred ca ech
Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, s-a declarat bucuros pentru prima victorie reusita in acest retur: "Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte castigate acasa dupa foarte mult timp. A lipsit spectacolul sportiv, dar cred ca echipa mea a facut un joc bun, a fost concentrata si agresiva. Am inceput mai ezitant, insa consider ca victoria este muncita si-i felicit pe jucatori pentru daruire", a afirmat Munteanu, care a precizat ca a parasit terenul dupa pauza din cauza unei contracturi musculare la piciorul drept. De partea cealalta, antrenorul lui FC Vaslui, Mircea Rednic, a declarat ca CFR a castigat cu sansa. "Sunt nemultumit de rezultat, dar echipa mea totusi a jucat. Am avut trei ocazii in prima repriza, iar ei numai una, spre sfarsit. In repriza a doua s-a jucat foarte mult pe contre si CFR a marcat cu sansa, la un sut deviat. Cred ca baietii meritau astazi mai mult", a afirmat Rednic, care a admis ca nu a fost foarte inspirat in momentul efectuarii schimbarilor. (MCZ)
CFR CLUJ - SC VASLUI 1-0 (1-0)
A marcat: ROSZEL (75).
Stadion: "CFR": spectatori: 4.000.
CFR: Turcas - Panin, Milosevic, D. Toma, Tarlea - Minteuan, D. Munteanu (46 Mijin) - D. Mitu (56 Coroian), Tilinca, Surdu (67 Ad. Anca) - Roszel. Antrenor: D. Munteanu.
FC VASLUI: Hutan - Buhus, B. Panait, Lacusta, I. Baicu - Jovanovic (67 Maletic), I. Badea, M. Croitoru, Sfarlea - Val. Badea (58 Cursaru), Bukvic (71 Mihalcea). Antrenor: M. Rednic.
Cartonase galbene: Tarlea (24), Tilinca (73), Panin (75, 90+2).
Cartonas rosu: Panin (90+2).
Au arbitrat: Al. Tudor - Z. Szekely, C. Savu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.