Guvernul a aprobat unele masuri de restructurare a Societatii Comerciale Calor SA Deva, conform proiectului de restructurare al societatii, avizat de sindicate, care include concedierea colectiva a 130 de salariati, care ocupa diferite functii in cad
Guvernul a aprobat unele masuri de restructurare a Societatii Comerciale Calor SA Deva, conform proiectului de restructurare al societatii, avizat de sindicate, care include concedierea colectiva a 130 de salariati, care ocupa diferite functii in cadrul societatii. Pentru atenuarea impactului social, persoanele disponibilizate vor beneficia de masuri de protectie sociala: plata a cate doua salarii medii nete la momentul disponibilizarii, indemnizatie de somaj, in functie de perioada de cotizare si venit de completare. Influenta financiara a platii acestor drepturi este de 3,1 milioane RON. Masurile de restructurare sunt impuse de situatia economico-financiara a societatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.