Derby-ul Olteniei, dintre FC Caracal si Universitatea Craiova, scor 0-1, a fost marcat de numeroase violente in tribune. Scandalul a fost aprins de organizatorii meciului, care au pus la statia de amplificare a stadionului melodia "Maria", a formatie
Derby-ul Olteniei, dintre FC Caracal si Universitatea Craiova, scor 0-1, a fost marcat de numeroase violente in tribune. Scandalul a fost aprins de organizatorii meciului, care au pus la statia de amplificare a stadionului melodia "Maria", a formatiei Scooter. Cunoscuta drept imn al Stelei, melodia i-a enervat pe cei 1.000 de suporteri ai Craiovei. Acestia au inceput sa arunce pe teren si spre spectatorii echipei locale cu scaune, gradene si diverse obiecte, strigand trivialitatile de rigoare la adresa echipei campioane. De parte cealalta, galeria lui FC Caracal, alcatuita din 20 de persoane, a inceput sa strige numele Stelei, moment in care fanii veniti din Craiova au incercat sa darame gardul ce-i despartea de acestia, iar altii au fortat intrarea pe terenul de joc. Sub privirile lui Ilie Balaci si ale "secundului" Nationalei, Stefan Iovan, meciul a inceput cu o intarziere de cateva minute, iar incidentele s-au potolit doar prin interventia a aproximativ 150 de jandarmi. Dupa ce a sesizat gafa facuta prin melodia "Maria", crainicul stadionului si-a cerut scuze si a strigat de mai multe ori "Hai Craiova!". In alta ordine de idei, Adrian Mititelu (foto), patronul Universitatii, s-a aratat foarte fericit pentru victoria obtinuta de echipa sa, prin golul semnat de Andrei Ionescu. "A fost o victorie de sase puncte, tinand cont si de celelalte rezultate. Nu a fost nici vorba de <<blat>>, asa cum s-a spus. Nu am facut si nu vom face niciodata <<blaturi>>. Imi doresc ca in ultimele sase, sapte etape Universitatea sa joace cu echipa a doua, pentru a roda tot lotul", a spus Mititelu, facand referire la Primavara Craiova, echipa-satelit din Divizia C a Universitatii. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.