Echipa masculina de handbal Steaua va intalni azi, de la ora 17,15, in Sala Polivalenta "Ioan-Kunst Ghermanescu" din Capitala, puternica echipa croata Agram Medvesceak Zagreb, intr-un meci contand pentru turul semifinalelor Challenge Cup si care va f
Echipa masculina de handbal Steaua va intalni azi, de la ora 17,15, in Sala Polivalenta "Ioan-Kunst Ghermanescu" din Capitala, puternica echipa croata Agram Medvesceak Zagreb, intr-un meci contand pentru turul semifinalelor Challenge Cup si care va fi transmis in direct de ProTV. Dornici sa acceada in ultimul act al competitiei, elevii antrenorului Vasile Stanga se bazeaza si pe un sprijin substantial din partea suporterilor, mai ales ca staff-ul din Ghencea a decis ca intrarea sa fie libera, desi punerea in vanzare a biletelor pentru acest meci ar fi adus un profit substantial, de aproximativ o suta de milioane de lei vechi. "Ne vom mobiliza exemplar si ne vom lupta cum n-am mai facut-o si sunt convins ca vom ajunge in finala", declara plin de optimism "tunarul" Viorel Mazilu, reintrat in atentia echipei nationale. Cealalta reprezentanta a handbalului masculin romanesc in cupele europene, HCM Constanta, va sustine maine, pe teren propriu, tot de la ora 17,15, un examen la fel de dificil in compania valoroasei CBM Valladolid, in cadrul turului semifinalelor Cupei Cupelor, intalnire transmisa, de asemenea, in direct de ProTV. Desi adversarii reprezinta o adevarata forta a Batranului Continent, jucatorii pregatiti de Aihan Omer spera si ei la o evolutie cat mai buna si, de ce nu, la o calificare in premiera pentru gruparea de pe Litoral, mai ales ca "secundul" Hairi a concluzionat dupa ce i-a spionat pe iberici: "Sunt buni, dar nu sunt super-atomici!". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.