FR Judo a organizat Adunarea Generala, in vederea aprobarii modificarilor de stat impuse de normele ANS si a planului de activitati pe acest an. Noul Comitet Director, in urma autentificarii notariale a statutului, va fi format din presedinte, prim-v
FR Judo a organizat Adunarea Generala, in vederea aprobarii modificarilor de stat impuse de normele ANS si a planului de activitati pe acest an. Noul Comitet Director, in urma autentificarii notariale a statutului, va fi format din presedinte, prim-vicepresedinte, vicepresedinte executiv, cinci membri nominalizati (secretar general, trezorier, antrenor federal, presedintii Colegiului Central al Antrenorilor si al Colegiului Central al Arbitrilor), plus alti trei membri. Presedintele poate numi pana la sapte vicepresedinti de onoare. Pentru o mai buna evidenta a sportivilor s-a conceput un pasaport sportiv, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie inlocuite actualele legitimatii. Obiectivele stabilite pentru 2006 sunt: CE seniori - o medalie si un loc V, CE U23 - o medalie si un loc V, CM U20 - o medalie si un loc V, CE U20 - o medalie si un loc V, CE U17 - doua medalii si un loc V, CE Kata - o medalie. In vederea realizarii performantelor respective, se estimeaza ca necesarul financiar in acest an sa fie de 3.078.000 RON. In premiera, la AG a participat si un reprezentant al Agentiei Nationale Antidoping. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.