Jiul s-a antrenat in comuna Pui, la 35 de kilometri distanta de Petrosani, pentru partida contra Sportului Studentesc. Meciul va avea loc maine, de la ora 15,30. Ploile cazute in ultina vreme au facut impracticabile terenurile de pregatire din Petros
Jiul s-a antrenat in comuna Pui, la 35 de kilometri distanta de Petrosani, pentru partida contra Sportului Studentesc. Meciul va avea loc maine, de la ora 15,30. Ploile cazute in ultina vreme au facut impracticabile terenurile de pregatire din Petrosani. Sosirea echipei in comuna Pui a atras atentia localnicilor, care impreuna cu primarul au urmarit antrenamentul de pe gardurile din preajma terenului. Tehnicianul Aurel Sunda si-a dus ieri jucatorii la biserica pentru a se ruga si a aprinde lumanari. "A devenit o obisnuinta pentru noi sa mergem sa ne rugam la biserica. Fara Dumnezeu nu putem sa facem nimic", a explicat Sunda. Antrenorul formatiei din Valea Jiului a precizat ca ieri seara preotul Gabriel Bulf urma sa sfinteasca cantonamentul echipei pentru a obtine rezultate bune in returul campionatului. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.