Marian Iancu, patronul lui "Poli", recunoaste ca echipa sa are sansa a doua in meciul cu Steaua. "Suntem cu sansa a doua in meciul cu Steaua si respectam lucrul acesta. Dupa meciul de duminica vom vedea unde suntem ca valoare. Individual, jucatorii d
Marian Iancu, patronul lui "Poli", recunoaste ca echipa sa are sansa a doua in meciul cu Steaua. "Suntem cu sansa a doua in meciul cu Steaua si respectam lucrul acesta. Dupa meciul de duminica vom vedea unde suntem ca valoare. Individual, jucatorii de la Timisoara sunt peste toti jucatorii de la Steaua si din campionat in general. Nu sunt un specialist, este ceea ce vad eu", a spus Iancu, precizand ca indiferent de problemele sale cu Justitia, "Timisoara merge in sus". Iancu a tinut sa-i replice si lui Olaroiu: "Are dreptate in tot ce spune, am recunoscut ca sunt un om al tribunei. Nu sunt un specialist in ale fotbalului, dar intotdeauna spun ce vad. Iar din tribuna oficiala asta am vazut, atat la Timisoara, cat si acum. Vad ca Steaua joaca si nu joaca, de multe ori se chinuie asa cum ne chinuiam si noi cand era el antrenor la Timisoara", a spus Iancu. "La fiecare partida de acest tip, in orice campionat, atmosfera este cu totul aparte si tot ce se intampla intr-un asemenea meci este special. Aceasta partida este considerata un derby si pentru ca formatia noastra este una puternica. In asemenea partide simti fotbalul cu adevarat", a spus maghiarul Simek, in timp ce capitanul lui "Poli", Ovidiu Petre, a declarat. "Este un avantaj destul de mare pentru noi ca vom juca pe Stadionul National, fiindca am vazut ca lor nu prea le convine aceasta arena". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.