Giani Kirita a inscris golul cre a adus lui Gaziantepspor calificarea in semifinalele Cupei Turciei, dupa victoria de joi seara, de pe teren propriu, scor 2-0 cu Malatyaspor, din mansa secunda a sferturilor de finala. Kirita, care a fost integralist,
Giani Kirita a inscris golul cre a adus lui Gaziantepspor calificarea in semifinalele Cupei Turciei, dupa victoria de joi seara, de pe teren propriu, scor 2-0 cu Malatyaspor, din mansa secunda a sferturilor de finala. Kirita, care a fost integralist, a marcat golul de 2-0 in minutul 84. In meciul tur, Gaziantepspor a pierdur, scor 0-1. Giani Kirita a fost notat de "Ajansspor.com" cu trei stele, iar site-ul oficial al lui Gaziantepspor i-a acordat nota 7. In semifinalele Cupei Turciei s-au mai calificat Fenerbahce, Denizlispor si Besiktas. "Este meritul echipei ca am reusit calificarea. Nu ma intereseaza adversarul din semifinale. Oricare va fi acesta, noi ne vom juca sansele pana la final", a declarat Kirita pentru Total Sport FM. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.