Prezenta la cea de-a XXIII-a editie a Internationalelor de polo ale Frantei fara sase "stranieri", reprezentativa Romaniei a inregistrat joi seara al doilea esec la intrecerile gazduite de bazinul olimpic din Aix-en-Provence, elevii antrenorului Vlad
Prezenta la cea de-a XXIII-a editie a Internationalelor de polo ale Frantei fara sase "stranieri", reprezentativa Romaniei a inregistrat joi seara al doilea esec la intrecerile gazduite de bazinul olimpic din Aix-en-Provence, elevii antrenorului Vlad Hagiu pierzand in fata selectionatei gazdelor, cu 10-11 (2-2, 1-2, 3-3, 4-4). Din pacate, absenta internationalilor care activeaza in Spania si Italia s-a resimtit din plin, selectionata divizionara, la care s-au adaugat "italienii" Dunca, Edi Andrei si Busila, reusind contraperformanta de a inscrie de numai doua ori in 11 superioritati numerice. Chiar si asa, "tricolorii" au fost aproape de victorie, avand o evolutie ceva mai buna decat la meciul inaugural, cand au cedat in fata galonatei echipe a Greciei, cu 4-8. Dupa un debut furtunos, cand au si condus cu 2-1, elevii antrenorului Hagiu au avut o cadere inexplicabila in repriza secunda, dar au revenit spectaculos in partea a treia si s-au distantat la 6-4. Ultima repriza a fost din nou echilibrata, Dunca egaland la 10 cu trei minute inainte de final, dar Frederic Audon, cel mai percutant jucator al gazdelor, cu cinci reusite, a inscris in ultimul minut si a adus victoria echipei sale. Conform statisticii, golurile noastre au fost realizate de A. Matei (3), Dunca si R. Georgescu (2), in vreme ce Busila, Georgescu si Tuinea si-au trecut si ei cate o data numele pe tabela de marcaj. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.