Secretarul general al FR Gimnastica, Mircea Apolzan, a declarat ieri ca Andreea Munteanu si Marian Dragulescu nu vor concura la Cupa Mondiala de la Cottbus, ce se desfasoara la finalul saptamanii, din cauza unor probleme de sanatate. Munteanu a acuza
Secretarul general al FR Gimnastica, Mircea Apolzan, a declarat ieri ca Andreea Munteanu si Marian Dragulescu nu vor concura la Cupa Mondiala de la Cottbus, ce se desfasoara la finalul saptamanii, din cauza unor probleme de sanatate. Munteanu a acuzat dureri la spate, in timp ce Dragulescu a suferit o tendinita la ultimul antrenament. In schimb, in Germania vor concura Catalina Ponor, Steliana Nistor, Razvan Selariu, Daniel Popescu si Alin Jivan. De consemnat ca Selariu revine in intreceri dupa o perioada in care a fost in recuperare medicala. Pana la Campionatul European de la Volos, programat intre 27-30 aprilie la feminin si 4-7 mai la masculin, gimnastii "tricolori" vor avea o ultima verificare la Internationalele Romaniei, ce se vor desfasura intre 7-9 aprilie, la Ploiesti. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.