La ultima prezenta in arena competitionala, Gheorghe Chiper a ocupat locul 14 in proba masculina din cadrul Campionatelor Mondiale de patinaj artistic de la Calgary, aceeasi clasare ca la Jocurile Olimpice. Chiper a acumulat 219,34 de puncte, fiind a
La ultima prezenta in arena competitionala, Gheorghe Chiper a ocupat locul 14 in proba masculina din cadrul Campionatelor Mondiale de patinaj artistic de la Calgary, aceeasi clasare ca la Jocurile Olimpice. Chiper a acumulat 219,34 de puncte, fiind al 12-lea la programul liber, dupa ce, la programul scurt, s-a situat pe pozitia a 15-a. Titlul a fost castigat de elvetianul Stephane Lambiel, pentru a doua oara consecutiv, cu 274,22 de puncte. Medalia de argint a revenit francezului Brian Joubert, cu 270,83 p, in timp ce pe locul trei s-a situat Evan Lysacek (SUA), cu 255,52 p. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.