Tensiune mare ieri la Constanta, inaintea meciului cu Dinamo, programat in aceasta seara, de la ora 20,30. In ciuda faptului ca "marinarii" s-au impus cu 1-0 in tur, prin oras circulau zvonuri insistente ca Farul s-ar da la o parte din fata dinamovis
Tensiune mare ieri la Constanta, inaintea meciului cu Dinamo, programat in aceasta seara, de la ora 20,30. In ciuda faptului ca "marinarii" s-au impus cu 1-0 in tur, prin oras circulau zvonuri insistente ca Farul s-ar da la o parte din fata dinamovistilor.
Sorin Mihailescu, liderul suporterilor Farului, a avut o pozitie transanta intr-o interventie la Total Sport FM, suspectandu-l pe Petre Buduru, noul manager sportiv al lui Dinamo, ca incearca sa "umble" la jucatorii Farului. "Se spune ca Buduru ar avea cativa copii aici la Constanta. El a fost si presedinte la Farul. Au venit pe filiera lui. Todoran asa a venit, la fel Pascovici, pe Lungu l-a ajutat cand era la centrul de copii si juniori. Sunt suspiciuni, insa eu nu pot sa bag mana in foc, nu pot sa-i acuz aiurea", a spus Mihailescu. Acesta a continuat tirul catre fotbalistii Farului. "Galeria e suparata de jucatori. Ei joaca impreuna de patru ani, au relatii de joc. Daca joaca si iau bataie, asta e, dar daca ii vezi ca se dau la o parte... Pentru ca vezi un jucator ce vrea si ce nu vrea", a mai spus liderul suporterilor Farului.
Primul care a raspuns acuzatiilor a fost chiar unul dintre fotbalistii banuiti ca ar fi "copiii" lui Buduru. "Mihailescu trebuia sa se informeze cine m-a adus la Farul si dupa aceea sa-si dea cu parerea", a replicat Todoran tot la Total Sport FM. "Ma deranjeaza, pentru ca e seful galeriei si nu trebuie sa zica asa. Intr-un meci cu Dinamo o sa fie presiune si la ei, si la noi. Promit ca o sa joc bine si, daca reusesc sa dau gol, o sa fie foarte bine, insa important e sa castigam, nu cine marcheaza. Pericolul numarul unu este Danciulescu", a mai spus Todoran, marcatorul golului din "Groapa".
"Mihailescu sta in biroul facut de mine"
Petre Buduru, managerul sportiv al lui Dinamo, s-a aratat mai intai amuzat de acuzatiile lui Mihailescu: "Nu pot sa comentez asemenea afirmatii!". Apoi s-a enervat putin, amintindu-si de realizarile de pe vremea cand era presedinte la Farul. "Doresc sa amintesc galeriei ca eu sunt unul dintre cei care am facut baza lui FC Farul, chiar si peluza in care stau acesti suporteri, e adevarat, cu un sprijin consistent al doamnei Francu (n.r. - Elena Francu, seful DJS Constanta). Am inteles si ca Sorin Mihailescu are birou tot acolo, ca si conducerea. In loc sa-mi multumeasca pentru ca l-am adus pe Dinu Todoran la Farul, el fiind acum un jucator important pentru acest club, se apuca de acuzatii din astea. Eu nu mai am nici o legatura cu Farul, nu am mai vorbit cu jucatorii de ani de zile, pentru ca ajung la Constanta o zi pe saptamana si atunci cu treburi de familie", ne-a declarat ieri Buduru. Revenind la meci, Dinamo tinteste clar victoria, pentru a-si pastra pozitia de lider indiferent de rezultatul din meciul Stelei cu Timisoara, la fel si Farul, care vrea sa ramana in plutonul fruntas. Ion Marin, antrenorul "cainilor rosii" a cerut ca evolutiile echipei sa creasca si in calitate, dupa ce la partida castigata la Tg. Jiu a apreciat determinarea elevilor sai. "Astept de la echipa sa-mi faca un cadou frumos de ziua mea (tehnicianul dinamovist implineste astazi 51 de ani) si sunt convins ca vor face tot ce depinde de ei pentru a castiga cele trei puncte", a declarat "Sapaliga". Dinamovistii au ajuns ieri la Mamaia si s-au cazat la un hotel aflat in proprietatea lui Cristi Borcea, iar astazi la meci vor fi incurajati de 500 de fani, acesta fiind numarul de bilete solicitat de clubul bucurestean. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.